Het concept

ONS InkoopCollectief heeft zich als doel gesteld om ervoor te zorgen dat ondernemers, verenigingen, organisaties en overheidsinstellingen geen omkijken hebben naar de inkoop van elektriciteit en gas. Altijd de scherpste tarieven op het moment van inkoop!

De deelnemers kunnen zo hun kostbare tijd besteden aan de kernactiviteiten van hun organisatie.

Video afspelen

Met z'n allen de nodige miljoenen euro's in de knip houden..?

Dat kan ja.

Simpel door het bundelen van krachten op het gebied van energie-inkoop. Zoals bij velen bekend verzorg ik al jaren de inkoop van energie voor voornamelijk het Osse bedrijfsleven al zijn in principe bedrijven uit heel Nederland welkom.

Op het moment van schrijven (30 oktober 2023) betalen de ruim 1350 deelnemers jaarlijks gezamenlijk bijna € 2.218.804,56 minder aan energiekosten (variërend van € 31,97 tot ruim € 92.000,00).

De inkoopbesluiten worden genomen door aan het collectief deelnemende ondernemers.
Deze werkgroep bepaalt de inkoopstrategie, welke wordt gevolgd door een grote groep ondernemers. Dit is meteen de onderscheidende kracht ten opzichte van commerciële energiecollectieven: 
Werkgroepleden voelen de inkoopbesluiten in hun eigen portemonnee en zijn daarom bijzonder gebaat bij gunstige inkoopbesluiten.

Voor bedrijven en instellingen

Bedrijven en instellingen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel kunnen meedoen.
Van het pand van de kleinverbruiker tot de international die vele miljoenen kWh en/of kubieke meters gas gebruikt.

Bij ONS is het dan overigens niet zo dat die grootverbruiker dan meteen 80/90% van het totale volume is…

Wij hebben standaard 3 groepen deelnemers:

  • Verbruikers van minder dan 100.000 kWh
  • Verbruikers van meer dan 100.000 kWh
  • Verbruikers van meer dan 1 miljoen kWh. Ten behoeve van deze groep wordt (gezamenlijk met andere “mio’s” in Nederland) afzonderlijk ingekocht.

U ziet: Ook voor uw bedrijf of instelling is ONS InkoopCollectief de juiste partij.

Trots op het feit dat deelnemers nu (na enkele jaren) zeggen:

“Ties, wat ben ik blij dat ik voor jou gekozen heb. Vroeger was een juffrouw op kantoor vele uren kwijt met mailen, bellen en zoeken. Vervolgens krijgen wij als management een Excel-bestand waar niemand iets van snapt. Nu wordt het perfect geregeld en ook nog ’ns tegen de laagste prijs.”

Deelnemers

Door een bundeling van krachten kunnen we gezamenlijk een positie innemen waardoor we gas en elektriciteit kunnen inkopen tegen zeer gunstige voorwaarden. Onderstaande bedrijven, instellingen en (sport-)verenigingen hebben via ons hun krachten gebundeld!