Niet alleen eigenbelang

Recent gaf iemand aan dat hij nog een pand gaat kopen. Of ik iets kon betekenen inzake energie…

Juist omdat elektriciteit en gas beursgenoteerde producten zijn met soms forse schommelingen in prijs heb ik hem geadviseerd om het contract wat de huidige eigenaar heeft met een leverancier te achterhalen en te mailen naar mij. Aan de hand daarvan kan ik hem het advies geven om eventueel het contract over te nemen OF met mij een nieuwe overeenkomst aan te gaan. In het eerste geval ‘heb ik er financieel weliswaar niets aan’ maar geef ik wel een eerlijk advies.

Deelnemers

Door een bundeling van krachten kunnen we gezamenlijk een positie innemen waardoor we gas en elektriciteit kunnen inkopen tegen zeer gunstige voorwaarden. Onderstaande bedrijven, instellingen en (sport-)verenigingen hebben via ons hun krachten gebundeld!