Wilt u ook winst voor het grijpen?

U wilt dus winst voor het grijpen begrijpen we:

Met inmiddels zoveel schapen over de dam kunt u dus met een gerust gevoel volgen.

Met ons logo maken we precies duidelijk wat de opzet is…
Vele vissen die dezelfde kant op zwemmen vormen gezamenlijk één grote vis. We houden plaatsjes vrij voor de ‘losse’ visjes die ook mee willen doen.

Door samen op te trekken kunt u in veel gevallen voordeel behalen. Zo ook bij de inkoop van energie.

Net zoals u een eenvoudig pennetje voordeliger koopt als u er 81 in één keer afneemt werkt dat ook met kWh en kubieke meters gas zo.

Hoe meer de energiemaatschappijen kunnen wegzetten des te voordeliger worden ze.

U bent belangrijk.

Omdat volume zo belangrijk is loont het om uw bedrijf ook aan te sluiten. We hebben al een laagste prijs garantie op het moment van inkoop, maar meer deelnemers maakt ons nog sterker in de markt.

Voor zowel bestaande deelnemers als voor u is het dus zaak om om u aan te sluiten bij onze collectieve energie-inkoop. De losse visjes symboliseren uw bedrijf.

Persoonlijk en niet met een call centre bellen.

Neem contact op en ik kom e.e.a. persoonlijk toelichten… kosteloos, vrijblijvend èn met plezier. bovendien is de kans echt superklein dat u ergens goedkoper uit kunt zijn en dat kom ik graag persoonlijk voorrekenen.

Deelnemers

Door een bundeling van krachten kunnen we gezamenlijk een positie innemen waardoor we gas en elektriciteit kunnen inkopen tegen zeer gunstige voorwaarden. Onderstaande bedrijven, instellingen en (sport-)verenigingen hebben via ons hun krachten gebundeld!